8 съвета как да изберете добър хотел за вашата бизнес среща

Сподели:

хотел за бизнес срещаПредстои ви бизнес пътуване, но какво търсите всъщност, когато става въпрос за избор на добър хотел за бизнес срещи? Вие искате да се чувствате сигурни и да можете да работите, без да бъдете прекъсвани. Хотелът да разполага с ресторант, предлагащ уютна атмосфера и добра кухня. Обслужването да бъде на ниво, да има рум сървиз и хотелът да предлага различни услуги, които да направят престоя в него спокоен и приятен.

С тези съвети ви гарантираме, че ще може да проведете своята бизнес среща или конференция отлично, а заедно с това и престоя ви в избрания хотел ще бъде комфортен и приятен.

Съвет 1: Уверете се, че за хотела има положителни отзиви. Преди да направите резервация за вашата бизнес среща е добре, внимателно да проучите избрания от вас хотел. За целта проверете в интернет всички отзиви за него и положителните и отрицателните и си направете извод, дали това е подходящото място за вас и вашите партньори.

Съвет 2: Уверете се, че хотелът разполага с ресторант, кафене и зала за конференции. Ако хотелът разполага с изброените места, то той е идеалното място за провеждането на вашата бизнес среща. Конферентната зала е мястото за провеждане на деловата част от срещата, а ресторантът и кафето биха били чудесно място за вечеря и приятелски разговори след това.

Съвет 3: Вижте какви допълнителни услуги предлага хотелът. След дългото пътуване вие и вашите партньори ще искате да се освежите. За щастие доста от хотелите разполагат с релакс зони с джакузи и сауна, където да отпочинете след пътя или след дългата среща.

Съвет 4: Вижте дали хотелът предлага безплатен транспорт. Ако се предлага тази услуга не е необходимо да се притеснявате и да наемате автомобил, да шофирате из непознати улуци и да търсите място, къде да паркирате, всичко това би ви спестило много ценно време. Също така, ако присъствате на бизнес събитие извън хотела, безплатният транспорт много би улеснил вашето придвижване до там и обратно.

Съвет 5: Не забравяйте да проверите за безплатен и неограничен достъп до Wi-Fi. Безплатният и неограничен достъп до Wi-Fi, трябва да бъде на първо място във вашите критерии за избор на добър хотел за бизнес срещи. Уверете се, че хотелът не е наложил лимит за дневното използване на безжичната мрежа, за да не останете изненадани от неочаквани такси.

Съвет 6: Уверете се, че има телефон в стаите. В последно време се налага една тенденция в хотелските стаи да бъдат премахнати телефоните. Но това да има телефон в стаята е голямо удобство и може да ви спести доста време, ако например искате да получите някаква информация от рецепцията или да се обадите при спешен случай.

Съвет 7: Направете оглед на местността и нейните забележителности. Добре би било след приключване на бизнес срещата, да можете да разгледате близките забележителности, това би направило пътуването ви, не само чисто делово, а и много приятно и би ви заредило с положителна енергия.

Съвет 8: Уверете се, че хотелът е безопасно място за вас и вашите партньори, че всяка стая разполага със собствен ключ и асансьорите работят. Добре е избраният от вас хотел да има осветено фоайе и да осигурява сигурен достъп до стаите с добре осветени коридори. Да бъде гарантирано, че само гостите имат достъп до стаите, а всички лица, които влизат или излизат да бъдат проверявани.

Ако следвате нашите съвети и се фокусирате дори върху най-дребните детайли, ние ви гарантираме, че ще изберете най-добрият хотел, където да проведете вашата бизнес среща, а заедно с това престоят в хотела ще бъде приятен и комфортен.

Сподели: