Защо да изберем почивка в България?

1456
0
Сподели:

почивка в БългарияЛятото е най-подходящото време за почивка, след цяла година работа и напрегнато ежедневие. Много хора предпочитат да пътуват до Гърция или Турция, но и България не е никак за пренебрегване, когато става дума за активен отдих по време на летните жеги. В следващите редове ще разберем защо да предпочетем да почиваме в родната си страна, какви забележителности ни очакват по време на пътешествие с Boiana-mg.com и има ли организирани турове за определени маршрути?

Какви са предимствата от почивката в България?

Колкото и клиширано да звучи, България се слави с най-красивата и забележителна природа, осигуряваща места за отдих както на планина, така и на море или къмпинг. Без значение дали харесвате екзотичните плажове, безкрайните планини и гори, полета и скали, от нашето по-хубаво няма! Изборът на почивка в България ще Ви спести значителни средства за пътувания в чужбина, а също няма да е необходимо губенето на време във вадене на задграничен паспорт и други съпътстващи документи.

В същото време, изборът да прекарате отпускарския сезон на местна почва ще Ви позволи по-бързото пристигане на мястото за почивка, няма да се налага да преминавате междудържавни граници, да си правите тестове за COVID-19 и т.н. Това са само малка част от предимствата на нашата страна. Да не говорим за това, че цените за екскурзии по родните забележителности, туровете и пътешествията по предварителни маршрути, чрез туристически компании, са значително по-ниски и достъпни!

Кои екскурзии са най-предпочитани?

Хората, решили да прекарат почивката си в България, посещават местните морски, ски и спа курорти. Често предпочитат да се възползват и от провежданите различни турове, където да се насладят на родните забележителности и пътешествия, така че да усетят реалните и истински преживявания, особено на фона на пандемичната обстановка. Отделните туристически компании организират различни маршрути и обиколки по планините, морето, езерата, както и посещение на множеството родни забележителности, които могат да оставят всеки посетител без дъх със своята завладяваща красота.

Без значение дали харесвате ол инклузив почивките, предпочитате разкошните морски или планински курорти, търсите природни забележителности, приятни изживявания, завладяващи пътешествия? В България има всичко, от което се нуждаете и то на изключително достъпни цени, само когато се възползвате от първокласна и доказала се туристическа компания, организираща ежегодно различни местни екскурзии.

Какви са предимствата на All Inclusive?

  • Почти всичко Ви е включено – басейн, плаж, закуска, обяд вечеря, различни услуги и напитки;
  • Изобилие на храни и напитки – едва ли ще останете гладни и жадни при използване на ол инклузив. Тук всичко е включено в пакета Ви и можете да се насладите на различни вкусотии;
  • При добра организация, можете да спестите доста пари, тъй като има вероятност да не се налага да харчите допълнително пари.

И цялото това удоволствие за почивка е достъпно и в България!

Сподели: