Защо да изберем вила в Цигов Чарк?

1097
0
Сподели:

вилите в Цигов ЧаркЦигов Чарк става все по-популярно и предпочитано място и за лятна, и за зимна почивка. През топлия сезон природата е невероятна, могат да се правят излети, има много забавления на открито. През зимата идват много фенове на ските, защото курортът разполага със ски писта. В близост има много подходящи върхове за походи, някои предизвикателни за нетренираните и през лятото, а други не толкова трудни дори и през зимата.

За какво са подходящи вилите в Цигов Чарк?

Вилите са по-големи от предлаганите стаи и апартаменти в хотелите и обикновено са откъснати от шумотевицата в града и курорта. Повечето разполагат с две спални, което предразполага настаняването на две приятелски семейства или компания приятели. Обикновено вилите се отопляват с котел и/или камина, благодарение на което в тях е уютно топло дори и в най-студените дни, когато и климатиците изпитват проблеми в планината.

Добре е да се информирате за състоянието на пътя до вашата вила предварително, ако ходите през зимата. Някои вили са много близо до пътища, които се почистват, но други са по-навътре в гората и преминаването там с автомобил би ви било по-трудно, ако не е 4х4. Тук е добре да се спомене, че автомобил ще ви е нужен, както и че трябва да напазарувате предварително преди да се настаните, а не в последствие да търсите магазин в околността, който може и да не успее да ви предложи това, което ще ви потрябва.

Вилите в Цигов Чарк са на сравнително достъпни цени. Така например една вила в околността за почивка на вашето семейство може да ви струва на същата цена и да ви предложи по-добри удобства, от нощувка в хотел в Пампорово или Боровец.

Вилата е предпочитано място сред хората, които не се вълнуват прекалено от нощния живот и в повечето случаи са дошли да си починат в приятна обстановка, отколкото да се забавляват диво.

Сподели: