Какви коледни екскурзии има в Руал Травел?

1737
0
Сподели:

Какви коледни екскурзии има в Руал Травел?

Ах, Коледа – когато навсякъде усещаме магията на празниците и макар навън да е студено, то в душите и сърцата ни е винаги топло. По традиция всички се прибираме вкъщи по празниците, но защо тази година да не разчупим традиционното и да не заминем всички заедно за някое вълшебно място в чужбина? Няма нищо по-красиво от това да посетиш европейските градове по Коледа, тъй като всичко наоколо блести и е залято от коледно настроение, хората са навън и изпълват площадите с жизнерадост. За да Ви спестим от времето за проучвания и избор, сме насреща да Ви запознаем с коледните екскурзии, които Руал Травел предлага!

Екскурзия по Коледа в Западна Европа

Европейските градове – там Коледа не се приема като обикновен празник. По коледните и новогодишни празници целите градове слагат нова блестяща премяна, превръщат се във вълшебни места, които сякаш наистина са излезли от някой коледен филм. Европейци винаги украсяват всичко и като казваме всичко, то не преувеличаваме! Улици, булеварди, витрини – всяко кътче е завладяно от коледна магия. Затова която и европейска държава да изберете за Вашата празнична почивка Ви обещаваме, че няма да сбъркате.

Ако предпочитате пътуването със самолет, то защо да не отпътувате към страни като Италия и Испания? Не се заблуждавайте, че посещението на тези държави си заслужава само лятото, напротив! Можете да се насладите на хубаво вино в Италия, а защо не на прекрасните кухненски шедьоври на Испания? А ако искате да си подарите екскурзия за двама, то какво по-хубаво то романтична почивка в Париж по Коледа? Където и да отидете, то със сигурност ще се насладите на коледния дух.

А като казахме коледен дух, то няма как да не споменем дългогодишната традиция на базарите! Това са местата, на които всички се събират да споделят вълнението и жизнерадостта, които празниците носят. Там можете да намерите чудесни подаръци за Вашите близки и приятели, да си купите нещо за спомен, но и да се сгреете с чаша греяно вино – задължителна част от менюто на всеки пътешественик по Коледа! Други дестинации, които със сигурност не бива да пренебрегвате са Ница, Прага и Виена – отново вълшебни и като излезли от коледна приказка.

Екскурзия по Коледа в Източна Европа

А ако не сте фен на самолетните екскурзии, то винаги можете да изберете автобусните такива. В сайта на Руал Травел ще намерите най-различни оферти, които обхващат и Балканския полуостров. Коледа, прекарана в Сараево или Белград, ще Ви оставят омагьосани, а защо да не се замислите и за Турция като вариант?

Това, че оставате на сравнително позната територия не трябва да означава, че няма да си прекарате добре или че няма напълно да усетите духа на празника. Отново ще се насладите на светлини и базари, а пътувайки с Руал Травел, можем да Ви гарантираме, че те са Ви подготвили много интересна програма, която ще Ви остави очаровани и много доволни.

А знаехте ли, че на три поредни години Загреб е избиран за най-добрият коледен базар от гласувалите в официалния сайт на най-добрите дестинации в Европа? Ако не сте знаели, то ето причина, поради която да го посетите по Коледа. Загреб е известен с изключително уютната си атмосфера, тъй като многобройните площадчета на стария град са близо едно до друго и образуват истинска феерия от светлини. Но Загреб не е единственото предложение за екскурзия на агенцията – можете да избирате между Белград, Сараево, Истанбул и Одрин, а дори и Албания!

Вдъхновихме ли Ви да прекарате една различна Коледа в чужбина? Надяваме се, че да! Можете да разчитате на професионализма и дългогодишния опит на Руал Травел и да им се доверите, че ще Ви организират една незабравима новогодишна екскурзия! Туристическата агенция Ви предоставя възможността за резервиране на екскурзия или почивка онлайн, по телефона, както и в някой от техните офиси. Разполагат с физически офиси в:

  • София;
  • Пловдив;
  • Варна;
  • Бургас;
  • Велико Търново;
  • Плевен;
  • Кюстендил;
  • Копривщица;
  • Хасково.

Повече информация за пътуванията и актуалните оферти можете да откриете онлайн на сайта им.

Сподели: