Какво очакват да получат туристите, когато резервират хотели в Поморие?

Сподели:

хотели в ПомориеПоморие е една от най-предпочитаните дестинации за активна почивка у нас. При това не само през летния сезон, а през цялата година. Мястото се радва на световна популярност заради уникалните условия за балнеолечение. Прословутата лечебна поморийска луга в комбинация с благоприятния климат, са причина за постоянния наплив от курортисти. Тук определено има къде да отседнете – тризвездни, четири и петзвездни хотели в Поморие са готови да приютят.

Какво очакват да получат туристите, когато резервират хотел в града?

Морето е най-голямото богатство не само за въпросното градче, но и за страната ни като цяло. Логично, когато си избират хотел, в който да отседнат, повечето летовници предпочитат хотелите на първа линия – тези, разположени на метри от брега на морето. За тяхна радост не липсват хотели в Поморие, разположени на първа линия на плажа.

Поморийският плаж е една от причините за големия наплив от туристи в този красив наш курорт. Плажната ивица е прочута с финия си черен пясък, който се среща единствено в този район. Морското дъно е предимно равно и с незначителни дълбочини. Морската вода е подходяща за къпане от началото на месец юни до края на септември.

Преглеждайки офертите на различните хотели на първа линия в Поморие, странно защо много от летовниците избират да отседнат в комплекс, който разполага със собствен открит басейн. На такова съоръжение особено държат семействата с малки деца, и те предпочитат басейнът на хотела да разполага с детска секция. Не можем да не се съгласим, че такава среда за плуване е много по-безопасна за най-малките туристи от морето.

SPA & Wellness център – екстра, която дава предимство на хотелите в морските ни курорти

Морето и плажа са блян за всички, които живеят в планинските и равнинни райони. Само това обаче вече не е достатъчно. Съвременният човек възприема лятната си почивка като време, в което да се погрижи за себе си по всички възможни начини. Все пак, когато пести средства за лятната си ваканция, той го прави с идеята, че е работил здраво през цялата година, за да може да поглези за седмица-две, докато си почива край морския бряг.

Парна баня, джакузи, масажи на лице и тяло – процедури, от които все повече курортисти се възползват. Наличието на балнеолечебни центрове в близост, пък привлича хората със заболявания като магнит. За тях пътуването до Поморие е не просто ежегодно ходене на море, а част от лечебната им и възстановителна програма.

Качеството на храната има огромно значение

Условията, предлагани от морските ни хотели стават все по-добри, но въпреки това много туристи продължават да споделят своето разочарование от качеството на храната в комплексите. В този смисъл не е странно, че много семейства летуват винаги в един и същи хотел. Обикновено това е този, който им е предложил добра кухня.

В това изискване на туристите има резон, защото, съгласете се, какъв е смисълът да плащаш не само за нощувка, но и за храна (закуска и вечеря), а да се храниш в крайбрежните ресторанти? За радост на българските и чуждестранни туристи, в Поморие има хотели, чиято кухня е не просто годна за консумация, а наистина добра. Наличието на детско меню е плюс за младите семейства с деца.

Сподели: