Резрвация на хотели в България

Сподели:

хотели в БългарияКогато разполагате с няколко свободни дни, не пропилявайте времето в безсмислени дейности, а направете план за кратка почивка и си направете резервация в един от многото хотели в България.

Какво трябва да знаете преди да започнете с избора и резервацията в някой от хотелите в България?

Много от хотелите правят подвеждащи снимки на базата си. Разгледайте повече сайтове и вижте какво наистина се предлага.

Когато трябва да прецените каква стая да резервирате, знайте, че обикновено цената се увеличава с по-добрия изглед. Стаите с изглед към морето са по-скъпи от стаите с изглед към басейна, например.

Моля, имайте предвид, че сайтовете често показват едни и същи изображения за различните типове стаи, показвайки по-доброто помещение.

Един от най-добрите и най-важните инструменти, които трябва да използвате, преди да резервирате хотел, е Google Maps .

Google Maps може да ви помогне да се разходите на място, където никога не сте ходили, и да сте сигурни, че вашият хотел е в центъра.

Всичко, което трябва да направите, е да отворите уеб сайта, да въведете точното име на улицата и да натиснете Enter.

Street View Photosphere – Кликването върху тази опция ще ви позволи да „пътувате“ почти навсякъде по света, като използвате снимки, направени на 360 градуса. Например можете да видите в кой квартал се намира хотела, има ли ресторанти, места за забавление, магазини и жп гара наблизо.

Упътвания – При натискане на тази опция ще се отвори нов прозорец, където можете да посочите допълнително място – атракция, ресторант, музей и т.н. и да видите колко далеч е вашият хотел от тази дестинация с различни начини на пътуване кола, автобуси, влак и др.

Добре, намерихте хотел, който изглежда страхотно и се намира и на най-горещото място в града и изненадващо, цената също е отлична – дори прекалено хубава, за да е истина.

Изчакайте само минута, преди да се развълнувате и да платите с кредитната си карта! Четохте ли дребния шрифт?

Първо, проверете правилата за анулиране. Може да ви бъде начислена допълнителна такса в случай на анулиране. И ако е така, колко време предварително можете да отмените без допълнителни разходи?

Сподели: