Почивка в Керамоти

2401
0
Сподели:

Почивка в КерамотиКога е най-хубавото време за почивка? Истината е, че по всяко време е време за почивка. Но за съжаление приятните преживявания понякога изискват предварително планиране, което отнема значителни и досадни часове в обсъждане със спътниците на различните варианти и претърсване на интернет пространството, в което да намерим нашия оазис – там, където желания и възможности съвпадат…

За първи път чувате за Керамоти? Поправете веднага тази грешка и се насладите на прекрасни гледки от Керамоти – спокойното градче, което се намира едва на четири часа и половина път от София.

В Керамоти ще намерите абсолютно всичко, от което имате нужда, за да се запознаете с китната местност. Разположен в близост до известния остров Тасос, градът Керамоти предлага различни видове забавления, както за малките, така и за възрастните. Можете да отидете там с цялото си семейство или да се посветите на самостоятелно пътешествие из околностите, които предоставят на туристите чудесни места за разходки.

Освен красивата природа, безкрайните плажове, невероятно спокойното море и превъзходните залези, Керамоти предлага и достъпни заведения и хотели, които са решени в гръцки стил. В менютата на ресторантите на Керамоти присъстват рибни специалитети, но можете да изберете и измежду различните типични гръцки ястия като: агнешки шишчета; “фасолада” (супа, наподобяваща боб чорба) и вкусна мусака (по гръцки). Местната кухня включва и невероятни сладки ястия, които не трябва да пропускате да опитате сутрин при посещение на сладкарничките в Керамоти.

Ако пък искате сами да уловите вечерята си, спокойно можете да метнете въдицата си и да зачакате да клъвне. Керамоти е едно от най-благодатните на риба градчета, където можете да разчитате на улов през цялата година.

Още ли се чудите коя точно дестинация да изберете за истински отдих през предстоящите майски празници? Насладете се на приказното Керамоти.

Сподели: